maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kuulumisia!

Ruhtinas muutti omaan tarhaan Karvisen kanssa. Eli lopullinen vieroitus Ruu-Äidistä (ja muusta laumasta) on alkanut, varsin sujuvasti. Ruhtinas on nyt 10kk:n ikäinen, varsan vieroitus voidaan aloittaa n. 6kk:n iässä. Ruhtinas on ollut yöt erossa emästään jo syksystä asti. Ori tulee sukukypsään ikään n. vuoden ikäisenä, eli nyt on järkevä aika erottaa tammoista, niin ei satu vahinkoa. Ruhtinas jää oriksi, onhan se varsin mallikelpoinen yksilö!
Pojat painii monta tuntia päivässä, eikä yksin jääminen tarhaan tunnu haittaavan. Ponilauma on aidan toisella puolella pitämässä tarvittaessa seuraa. Ruhtinaalle ja Karviselle tulee oma pikku pihatto lähiaikoina ja Vallusta tulee kolmas poikamiesboxin asukki :) 



Kisatunnelmia

Takkulassa oli sunnuntaina estekisat. Lilja ja Karvinen hyppäsivät ristikkoluokan, kahdeksan estettä, 0 virhepistettä ja ihan ite! 


Annika osallistui Vallun kanssa Shettisten ensimmäiseen estecupin osakilpailuun. Ja ratsasti upeesti reippaan ponin kanssa puhtaan radan! 


Ella ratsasti 50/60cm radan Ruun kanssa myöskin puhtaasti. Ella osallistui samalla Suomenpienhevosten estecupin osakilpailuun. Ellaa taisi jännittää enemmän kuin tarpeeksi, mutta ratsasti hyvät tiet ja Ruu katsoi tarkasti mihin jalat laittoi:) 


Lia hyppäsi (ja nautiskeli kyydistä) kullanmurullaan Ruulla varsin sujuvasti 70/80cm. 

2 kommenttia: